Activiteiten

Voor de beginnelingen, fanatiekelingen én voor de ervaren gast een potje pool of snooker? Wij zijn voorzien van 7 pooltafels, 2 snookertafels en 2 dartbanen. Op zoek naar een leuke, gezellige en een tikkeltje stoere activiteit in de buurt van Roermond? Speel een potje pool of snooker in stijl, in de gezelligste en mooiste poolhal in de omgeving van Roermond. Slechts 10 minuten rijden van het Designer Outlet Roermond. 

Playing pool and snooker in H♛H style

POOLEN

Wij beschikken over 7 pooltafels waar je eindeloos met je vrienden een potje pool kunt spelen. Voor de beginnelingen maar ook voor de ervaren poolers, nieuwsgierig? Kom dan een keertje langs en geniet van potje pool, een hapje en een drankje.

SNOOKER

Daarnaast beschikken we als een van de weinige in de omgeving over 2 snookertafels. Snooker is een biljart spelvorm wat zijn oorsprong in Engeland heeft. Doel van het spel is ballen in de pockets te spelen met behulp van een witte speelbal. De tafel voor snooker biljart heeft voor Nederlandse biljartbegrippen ongekende afmetingen, namelijk 3,50 X 1,75 m.

1 uur poolen €10,- 

1 uur snooker €11,-

DARTEN

Potje darten voor de fun of een toernooi organiseren? De darthoek is voorzien van twee verlichte dartbanen. De banen zijn vrijblijvend te gebruiken, vraag aan de bar naar de pijlen of breng je eigen pijlen mee! Daarnaast is het ook mogelijk om de banen te huren voor dart toernooien.